A ruhagőzölő előnye

- 2021-10-18-

1ã€Ruhagőzölőa legjobb választás a jó ruhákhoz. A kutatások azt mutatják, hogy a laposvassal történő préselés könnyen károsítja a ruházati anyagokat, különösen a jó minőségű szövetek esetében (például keményedés és öregedés), és a gőzölős függővasalógépet természetes függő állapotban történő vasaláshoz használják. Könnyen vasalható a gravitáció és a magas hőmérsékletű gőz (kb. 98 fokos) kettős hatása alatt, és megtartja a legjobb viselési formát.

2ã€Ruhagőzölőgyors, kényelmes, idő- és munkatakarékos. A divatüzletekben vásárolni szerető barátok és boltos hölgyek személyesen is érezhetik, hogy a ruhák felakasztás után azonnal vasalhatók, anélkül, hogy le kellene hajolni a vasaláshoz. Sok ruha elkészül egy pillanat alatt, és a ruhákat a legjobb hatással lehet a vásárlók elé kiállítani.

3〠Amikor aruhagőzölővasalóknál a ruhákkal érintkező rész (a fúvóka kivezető része) messze van a gőzforrástól. A felhasznált használati víz magas hőmérséklete miatt keletkező szennyeződés soha nem kerül olyan könnyen a ruhákra, mint a síkvasaló vagy a gőzölős vasalókefe, hanem maradéktalanul megmarad az alsó fűtési kemence szennyeződéstároló helyiségében, távol (a címen található). függő vasalógép fűtőkemencéjének alja).

4 € Könnyen használható.Ruhagőzölőtöbb mint 50 ruhát képes egyszeri vízzel vasalni. A modern családok számára, akik gyakran vasalnak, az egyszeri víz adagolása több mint egy hétig használható, míg a vasalónak gyakran kell vizet adnia, mert a "gyomor" túl kicsi vagy nem lehet nagy. Ugyanakkor a gőzölős vasalógép a napi használat során mellőzi a vasalódeszkát. Mint mindannyian tudjuk, a lapos vasalóval használt vasalódeszka könnyen szennyeződik. Ha nem használod túl sokszor, fekete lesz és piszkos lesz. Valóban rossz látvány egy felsőbbrendű család számára. És a hozzáférés és az elhelyezés nagyon problémás és kényelmetlen.

5〠Környezetvédelem. Amikor azruhagőzölővasalóknál a ruhákkal érintkező rész (a fúvóka kivezető része) messze van a gőzforrástól. A felhasznált használati víz magas hőmérséklete miatt keletkező szennyeződés soha nem permetül ki olyan könnyen a ruhákra, mint a vasaló vagy a gőzölős vasalókefe, hanem teljesen visszatartja az alsó fűtőelem szennyeződéstároló helyiségét, távolabb (alul található). függő vasalógép fűtőkemencéjének). Ugyanakkor a magas hőmérsékletű gőznek poreltávolító, sterilizáló és fertőtlenítő hatása is van.